Terugkeer van een oude bekende: Jaco Hoff!

Jaco Hoff
Jaco Hoff

Per 1 juli a.s. keert een oude bekende terug bij Be Informed: Jaco Hoff!

Jaco komt het Product & Partner Support team versterken, dat zich met name richt op het ondersteunen van partners en klanten bij het modelleren en configureren van applicaties met het Be Informed software platform.

Jaco is reeds eerder 4 jaar werkzaam geweest voor Be Informed en is met al zijn ervaring een zeer welkome toevoeging!

Dynamisch bedrijf

Jaco zelf over zijn terugkeer: ,,Ik kijk er naar uit om weer bij Be Informed te gaan werken! Het is een prettig en zeer dynamisch bedrijf, met korte lijnen en weinig bureaucratie. Daar hou ik van! Het is prettig om met goede en ervaren mensen te werken en daarnaast biedt het internationale karakter van het werk ook de mogelijkheid om eens wat meer van de wereld te zien.

Met reeds 20 jaar ervaring in software engineering, met meerdere programmeertalen en modelleer platforms, en in verscheidene projectrollen brengt Jaco een berg expertise mee: ,,Ik heb voor veel verschillende typen klanten projecten uitgevoerd, variërend van (semi) overheid tot financiële instellingen en productie bedrijven. Mijn ruime ervaring met het integreren van software met systemen en services is bovendien erg nuttig, nu overal systemen, applicaties en apps met elkaar verbonden worden.

Certified Ethical Hacker

Cybercrime is waar mensen, bedrijven en overheidsorganisaties steeds vaker mee te maken krijgen en hierdoor aanzienlijke schade kunnen oplopen. Dat was aanleiding voor Jaco om zich hierin verder te verdiepen: ,,Ik mag mezelf een Certified Ethical Hacker noemen. Dat betekent dat ik weet hoe een hacker denkt en welke beveiligingsmaatregelen er genomen moeten worden om zijn kansen op succes zo klein mogelijk te maken. Deze kennis zal ik uiteraard gebruiken om Be Informed nog veiliger software op te laten leveren, en tevens onze klanten en partners adviseren op het gebied van cybercrime bestrijding.